stress, unusual?

fyfan vad sämst så fort jag bestämmer mig för att inte skriva så kmr jag hela tiden på massa saker å skriva så jag ändrar mig nu.
tills 7 januari skriver jag KNAPPT, bara när det kliar i fingrarna. sen det fina datumet så börjar jag som vanligtt.
förstår igentligen inte vem som skulle bry sig men nu ärde sagt (skrivet) så det så! at the moment sitter jag å chattar med värsta baben han heter stig. ica-stig fast det är inte ica stig från reklamerna, do you get it? i don't.
nu ska jag packa väskan sen åka till louise min trogna blogg läsare "HEJ LOUISE" moahah, måste packa ner kläderna till nyår men grejen är att jag inte har blekaste aning om vad jag ska ha på mig. bra? dåligt? typiskt mig? ja, typiskt mig ärde nog. alltså är kvällen schema:

1.leta nyårkläder
2.samla in smink som är utspritt överallt i huset
3.packa allt plus annat viktigt i nån väska
4. fråga min lillebror varför han springer runt å skriker "CHILI DET LIGGER EN CHILI HÄR" för det ligger faktiskt ingen chili där.
5.stressa mamma till bilen (fast egentligen är hon alltid klar före mig)

nej nu orkar jag inte skriva nu måste jag faktiskt börja pricka av listan. smell ya later

vacker ramsa jaoo

VILKA ÄR VI???
BIOBRUDARNA/CHARLIESÄNGLAR

VILKA ÄR VII?
BIOBRUDARNA/CHARLIESÄNGLAR
vart vi går (vart vi går)
frågar alla människor(frågar alla människor
vart vi kommer ifrån(vart vi kommer ifrån)
att vi är BIOBRUDARNA/CHARLIESÄNGLAR

och om dom inte hör oss(och om dom inte hör oss)
så skriker vi lite högre(så skriker vi lite högre)
ATT VI ÄR BIOBRUDARNA/CHARLIESÄNGLAR!!!!

är vi trötta? ja lite kanskeee. är vi bäst? ja men det visste ni redan.

ok, nuu ska jag inte skriva mer förrän 7 januari!

äsch

orkar inte skriva in my blogg just nu, alls, händer mkt roligare saker på lovet ju.
så jaa, börjar skriva igen när det är slut alltså den 7 januari hehe. hoppas ni har det toppen å gott nytt år i förskott!
pusssssssssssssssssssss

bild på lolovisafisa mitt saknade sthlms barn, really miss her:(

hm

okej har inte skrivit på några dagar nu. har inte haft någon lust alls och haft en massa annat. men ska börja igen känns som suget är tillbaka att skriva av mig mina konstiga tankar haha.
kortfattat: god jul, G, mellan dags rean men hittade inget som faktiskt va på rea, keyboard i julklapp wihihihihi, bones i julklapp ännu mer wihiihi, massa mys, massa skratt.
nu ska jag spela liteee, vihörs!! imorgon blir det å åka skridskor hahahah får se hur det går... puss

countdown, julafton om 30 min

sitter at g's hahahah typ kram i mage+kinder av skratt men nu ska vi göra nåt.
julafton om 30 min, har inte köpt nån julklapp än.. får se hur det går. PUSS

tiredtiredtired

satt å läste lite gamla inlägg.. två av alla saker jag började skratta åt

från scary movie

-Last night when I was in the shower.. I saw a face..
-Did it have a nose?
-..Yes...!
-Oh... it does sound like a face..

från mig.. haha tyckte det lät kul..?

aint no sunshine när alla fucking träden är i vägen


hahahah nej jag är trött. gonatt:*

lugg in my heart<33333333

fäääätt underbar lugg

okej syns kanske inte jätte bra på bilden men min lugg gjorde en vacker sak idag, den ställde sig rätt upp och lite bakåtböjd typ elvisfrisyr på pricken hahahah helt cepe fattar inte ens hur håret kunde göra det. men det är kul för varje gång jag kollar i spegeln börjar jag skratta. så det är liksom dagens grej: min lugg. aldrig mer säger jag bara, aldrig mer.
(och ja det var ett helt inlägg bara om min lugg. loveliiiiii)

hm

har massa intressanta tankar å dela med mig av, eller inte intressanta kanske.. men tankar!

-jag blir hyper av choklad. wooops man får inte äta choklad på vardagar:o jag gjorde det ändå.
-alla ser så söta ut ute nu, med röda näsor och massa kläder haha typ tomtenissar.
-jag älskar å läsa gamla inlägg. hur kul som helst
-fick världens gulligaste julklapp idag av världens gulligaste familj. (inte min, fast den är väll rätt gullig den med.. ibl)
-jag har haft ganska mkt desperate housewives nördning på sistonde, har femte säsongen hehe.
-hur söt är inte dom här bilderna?!

inatt jag drömmde....

drömmde förresten inatt att jag la till en kategori. det va typ världens bästa kategori men jag kmr inte ihåg vad den hette... kmr bara ihåg att den slutade på ":D:D:D:D:D:D:D:D" ifall ni ville veta/anteckna/berätta för alla era vänner/skriva om det i er blogg/memorera det/ esch kom inte på nåt mer.
NU SKA JAG BASTA, hihi hårinpackning och grejer.. eller nej nu ljög jag. har bara hårimpackning så det blir inga andra grejer.. NU SKA JAG BASTA, hihi hårimpackning. nu blev det rätt.
idag känns som en bomba bloggen dag på riktigt! får se om det stämmer today, dan före dan före doppardan. så länge.. beso

snart är det dags för julmyyyyyyyys

godmorning people. jag är trött och förkyld fast igentligen inte trött bara seg haha.
ska ut med hunden och piggna till lite strax och senare blire julmys med g. vi ska baka och ha oss, supermysigt! lovet har faktiskt varit superskönt hittils. inte för mkt men inte heller för lite så det har blivit tråkigt..
och snart ärde julafton.. två dagar kvar bara! oj.. ahja nu ska jag ut med pajito, pusspuus

p.s. how i met your mother. hahahahahahah ♥

annoying

skrev ett inlägg igår men det försvann tydligen?! och min varning i förra (publicerade) inlägget va ju onödig eftersom jag la upp 0 inlägg igår. men idag jobbade jag iaf. på mitt underbara jobb. eller inte, jag är utklädd till tomte och står ute och typ delar ut pappersblad wihooo så himla kul. plus det är jag förkyld så det blir ju bara bättre å bättre. men nej jag är inte så sur som jag låter haha.
igår sov jag ååh so good. sen på kvällen åkte jag å min knäppis till stan. träffade två till knäppisar och fika lite på stugan eftersom det va typ det enda som va öppet. men det blev en tidig kväll, skönt det meeed.
idag jobbade jag som saaagt, sen åt jag middag på vardag med my girlfriend hahahah fett söta. det va super gott iaf vardag is the best.
imorgon blire jobbjobbjobb sen julmys med (igen); my girlfriend + ?

nu: (shit vad mkt uppdateringar om mitt liv hahahah.) desperata hemmafruar och nåt gott.. typ smothie hihi. pusspuss!

larswinnerbäck/lisaekdahl : kom änglar

sitter här å är typ hyper glad vet inte varför haha dom som typ "följer" min blogg lär ju tro att jag är lite cp som jämnt skriver det men det är bra, right? vara glad utan anledning liksom då mår man ju bara bra såå!
bra dag idag iaf. eller mysig dag! varit väldigt social med familjen för en gång skull, måste berätta om min underbara gammelmormor sen åh vad jag älskar henne. va på julbord nyss iaf, med mamma och mats fast jag trodde man va tvugna att va typ väldigt många för att det skulle räknas som julbord men tydligen inte. nu ska jag iaf kolla på en skräckis hihi my favourite.
pusshejliverpastej. känns som imorn kmr bli en riktig bomba-bloggen-med-inlägg dag. en liten varning där.

/sista tanken.. så länge

hahah när jag skrev "bra start på lovet actually" blire ju nästan som love actually. lovet actually låter som love actually. nästan. okej måste sluta skriva ovärt nu. min blogg har blivit så tråkigt. kanske roligare nu när lovet is here vi får se. lovet actually haha. godnatt (påriktigtnu)

THOUGHTS

förresten blir jag fett irriterad på att man inte kan ha fler kategorier på samma inlägg. annooooyyyyyyiiiiinggggggg.
det är sånt här jag gör/tänker på när klockan är relativt (ja jag skrev relativt jag är trött och det är ett roligt ord. jag är trött) mycket och jag inte vill sova. gonatt

lugg thoughts

dagen har varit fun, very fun eftersom jag va med pernajla å jullan. vi nörda eragon spel och såg på i taket lyser stjärnorna och va allmänt sjuka tsm (alltså sjuka som i förkylda, hostiga och ofräscha. inte sjuka som i galna för det är så givet att jag inte ens behöver skriva det..) senare var jag på berghammra haha himla tjat om vad vi skulle göra och vart vi skulle vara men det blev ju som det blev. kul för det mesta när inte nån (....NÅN....) tjurade:)
så jag jag skulle nog säga att det är en bra start på lovet actually, hoppas det håller sig hela lovet nu hehe.

tänkte på min lugg. saknar min långa lugg so much och jag bryr mig inte ifall det är ett ytligt problem I STILL MISS IT. här har jag gjort två vackra bilder kring mina lugg-känslor.
bild1. LUGG:@@@@@@ bild2. jag hjärta min långa lugg.

sunrise sunrise

looks like morning in your eyes lalaladadalalammmmmmm.. haha. fixar mig lite inför avslutningen, wiho no more school!!! känns inte som det är idag. det känns inte som julafton är om mindre än en vecka heller... men så äre:D vänta bara tills julgranen kmr upp, då blire andra feelings. åh ska sätta på jullåtar fett mysigt! så snart järnvägs spår är slut.. :)
när vi va på konserten, lars winnerbäck om ni inte vet att det är han som sjunger den låten, efter en massa krångel efter att jag tappa bort biljetterna.. vet inte om jag skrivit det här va fett rädd för att vilma skulle bli arg haha men det blev hon inte, alltså jag köpte nya biljetter till oss båda eftersom det var jag som tappat bort dom. förvånar inte, typiskt mig.. men IAF, sidetrack blev det, så sjöng han järnvägsspår och jag hade aldrig hört den så jag bara sjöng typ låssas text för jag ville ju sjunga med ändå. hahah fick värsta snea blickarna från alla runt som faktiskt kunde texten men det vare värt.
nog om det nu ska jag fortsätta fixningen. bbb bbbye:*

ÄR KLOCKAN SÅ MYCKET REDAN ?

wohooo vad stressad jag är! hade värsta planer för ikv att bli fin inför imorn men klockan är redan vad.. 20 i 9? ohmy!
hittade iaf en klänning till imorn på bikbok hihi happyfaceeeee. lite sommrig men men det blir toppen! och nu måste jag fixa massa innan criminal minds haha sen har vi sovmorgon imorn till 10 då avslutningen är, g r 8 säger jag bara:)
eskimåkyssar (passar vädret liksom)!

b l å å å b ä ä ä r

halou balou.. här sitter jag å myser, orkar inte göra så mkt. blir så tråkig nu när det är vinter.. trodde jag va en av dom som inte påverkas av vädret men tydligen gör jag det.. jaja det spelar inte så stor roll:) förresten så är det en dag kvar till lov hihihi åh vad skönt det ska bli!
idag har vi jaa.. kollat på film å stickat i skolan. värt. men vi såg twilight så det va iaf en bra film hehe:) nu är jag jätte film sugen hm ska nog sätta på nån bra. och blåbärssugen.. visste du att........ 17% av sveriges yta är tcäkt av blåbärs ris? HAHAH såg det igår på nån affisch eller nåt. mmmm blåbääääär

(ser ni min blåbärs tunga på bilden?:| )

o l d i e s

hittade en massa gamla bilder på datan också så här kommer några! :D
jag å gabbi... hahahah smååå
jag å lillebror med mormor å morfar:*
OMG BRUN :/
kasper som ja sitter å gosar med at the moment
min äldsta lillebror, BRUN:/

nöff nöff

nöffnöff genrep idag hahah! det va jätte kul fick träffa vera å david som jag inte sett på ett tag och sen fick vi ju se hela musikalen rakt igenom. nöffnöff betyder alltså grease. nöffnöff=gris ljud=gris=låter som grease=grease
innan det va jag på carlforska för en tjej som går frisörlinjen skulle fixa min lugg lite. skulle till J huset och ingen visste vart det va hahah alla visa olika håll men tillslut hittade jag när jag fråga efter frisörlinjen. det blev iaf mkt bättre men ska nog fortsätta med dedem för ja.. jag </3 lugg. hann träffa melina där en liten stund mellan också å det va myysigt för det va ett tag sen. blir så när man bor i olika ändar av stan och inte går på samma skola or anything..
bra dag iaf, nu sitter jag at my morbror's å hälsar på hans bebis. s-å-s-ö-t!!! och juste ikv ärde bj på tv haha! måste se.. vilken nörd jag är men meeen. ha en toppen kväll, 2 dagar till avslutning yeeeah! un monton de besos!

dancy dancy

sista veckan i skolan=filmfilmfilm
ganska skönt men känns ändå som om man hellre skulle ligga hemma och sova? hade dansuppvisning ikv med jazzen hahah ja det gick väll som det gick, men kul va det iaf! vi dansa till poker face med lady gaga så vi skulle se galna ut eftersom hon alltid gör det. så nu sitter jag med ögonskugga över halva ansiktet och håret som ett big mama fågelbo. YEAH KUL! men linnea sa precis att det snöa ute måste kolla...
åh det är helt vitt å mysigt ute! vad glad jag blir:D:D:D men nu ska jag väll ta en dusch och försöka reda ut håret och ta bort sminket.. kissessssssss!

FÖRRESTEN haha, jag såg elin lanto på stan idag!! fett coolt tyckte jag. inte för att jag typ hört nån låt med henne förutom dumdidumdidumdumdidej men ja ändå. jag å kändisar (även fast det bara är "kändisar") alltså haha... HAHAHAH JAG DÖR VÄNTA DET ÄR INTE HON SOM SJUNGER DEN ENS? det är ju hon marie. wooops tabbe.
skit samma jag såg iaf elin lanto idag!

L U G G

har inte lagt upp nån bild på min lugg så det är väll dags.. don't really like it men ska på stan å försöka fixa den lite imorn. hoppas bara att den inte blir värre hahahah då dör jag. oj låter lite ylig men jajaa här är bilden. nu back to skicka vidare!!

21.23.38 / skicka vidare

skicka vidare på femman nu. så himla bra film!
men tänkte på två grejer, 1. är man verkligen sådär liten när man går i sjuan? 2. jag vill ha en sån lärare.
ska fortsätta kolla på filmen nu, hatar att det är reklam så ofta men tycker ni också borde göra det. kolla på filmen alltså, vare sig ni har sett den eller inte! just watch itttttt

come together

idag sov jag länge åh så skönt, sen ner på stan skulle försöka hitta kläder+nåt till avslutningen (okej det räknas kanske till kläder..) men det blev spicy å bio ist. vi skulle kolla när bion gick efter att vi ätit och då såg vi att den börja om fem min så det blev rush för å köpa biljetter sen till ica å köpa lite bio godis hehe. tips: spring inte med magen full av spicy, inte skönt. haha men vi såg iaf new moon, tyckte den va skit bra! allt va bra med den och inte minst killarna som va med.. hehe.
sen promenerade jag hem från stan, jätte skönt faktiskt. nu är jag hemma iaf, bones börjar om 3 min = pricken över i:et på min söndag haha! söndagen har varit super skön, inte ens sur över att det är skola imorn.. men tror det är mycket för att det inte blir så mkt plugg den här veckan (SISTA VECKAN JU!!!!) och sen att det är lov på fredag. underbart efterlägtat lov.
nä nu ska jag värma en pirog och kolla på bäääästa booooones. PUSS

'ello 'ello

tillbaka från sthlm nu! skitkul va det, idol finalen va hur grym som helst, när jag kom dit visste jag inte vem jag heja på för båda va så bra tyckte jag men sen blev det calle no doubt. men erik vann och hans psyco flickvän sprang upp på scen hela låten och okej hon kanske inte va psyco men hallå låt honom ha sin egna stund? man kan ju springa upp "grattis" puss, ner igen. haha ahja efter åt skulle ja å min sister försöka få kort med dom men alla va fett diviga så vi fick damp å gick haha! men det va ändå häftigt å va där man går ju liksom inte bara för å ta kort med dom? ;)

idag vakna vi very sent, åkte till stan å käka frukost med emma å hennes vänner som hade vip igår på idol. som hade varit på för å efter festen så ja, vi blev ju lite avundsjuka när dom visa bilder när dom typ pussa calle och krama rabih men jaja nästa år haha! fick med mig ett dedem för å hålla upp min nyklippta usch-lugg, en tröja å kofta från monki å tights från gina så det blev ju braaa!
och ja, nu är ja hemma och typ död så ska mest bara ta det lugnt ikv. b e s o

jag va ju tvungen!

michael jackson: man in the mirror
"I’m starting with the man in the mirror,
I’m asking him to shave his head."

robbie williams: let me entertain you
"help me, i'm a potato"

one republic: apologize
"It's too late, we're gona die"

ABBA: dancing queen
"See that girl, watch her scream, kicking the dancing queen."

låttexter gone wrong

hahahah hittade en hemsida med folk som skrivit om låttexter som dom alltid trott gick annorlunda än dom gjorde, alltså att man sjungit fel typ.. alltid:) haha tyckte det va skit kul iaf, är nog lite för att jag är dötrött också men men, så lägger upp nåra av dom.. hemsidan heter saltmannen.se ifall ni vill kolla!

r. kelly: i belive i can fly
"I believe I can fly
I believe I can touch this guy"


simply red: if you don't know me by now
"If you don’t know me banana"

staffan var en stalle dräng
"Staffan var en saffranslängd"

beyonce: halo
"Baby I can see your hair grow"

beatles: she loves you
"Skellefteå yeah,yeah, yeah"

okej då sista nu..

phil collins: i can't stop loving you
"I can’t destroy Vladimir"

egentligen är jag glad!!

i'm sorry for the förra inlägget men behövde verkligen skriva det. blivit två dåligt-humör inlägg i rad men ja båda behövdes, för mig.
men igentligen är jag glad, förutom den lilla (haha lilla? who am i kidding) saken! super bra dag!! why? jo för det första är det sista provet denna termin klart!! för det andra hade jag en jätte mysig fika med två galningar efter skolan, skrattade så jag fick kramp i magen å kinderna haha älskar när man skrattar så mycket. för det tredje va jag nyss å klippte mig (därför jag va på stan egentligen) så mitt hår är sådär underbart som det bara blir när man har varit hos frisören. för det fjärde så ska jag äta mammas goda soppa nu hehe! pusshej liverpastey

blev påmind om en gammal grej idag

jag förstår inte riktigt hur du kunde göra det, det är en sån där grej som man bara inte gör. och jag kan inte hjälpa. det är det värsta. jag vet inte vad jag kan göra, antar att jag inte borde göra nåt.
det finns inga tvivel kvar i alla fall, inte som i början när det bara var en omöjlig tanke. för mycket stämmer in på misstankarna och jag tror du vet om det själv, att vi vet, på ett sätt.
jag brukar inte tänka på det längre, borde som sagt bara låta det va. men idag när dom pratade om dig, och om det utan att veta sanningen fick jag en enorm klump i magen. jag ville berätta, men jag gjorde det inte. för din skull.
förstår du inte att vi, alla, bryr oss om dig? du behöver inte det här, verkligen absolut inte. så varför fortsätter du?
trodde du hade slutat men så kommer en ny grej, nu vågar jag inte tro det längre för jag gillar inte den obehagliga chocken när du visar att jag har fel. blir så otroligt besviken att det inte går å förklara.
det hemska är att jag inte vet om du har börjat tro på det själv? för annars är du en jävligt bra skådespelerska.

vaaaaaa vad är felet?

mats va nyss här å hjälpte mig med en grej till musiken. så kommer han tillbaka in och säger
"du förresten jag glömde tala om för dig, din kusin blev nerslagen av en kille i skolan. killen tyckte tydligen han var kaxig och stöddig så i söndags skickade han sms och skrev 'jag kommer slå ner dig imorn', din kusin trodde inte det var seriöst men sen i skolan kom han fram innan en lektion och slog till honom från ingenstans."

okej vi kallar honom inte "din kusin" men känns konstigt att skriva ut hans namn vet inte varför.

hur reagerar jag på dethär? först börjar jag le, för det är en störd grej jag jänmt gör när jag blir arg/rädd/lessen. men igentligen tänker jag ju "hur mår han?" "vem fan va det som slog vem tror han att han är" och "hur gamla är dom igentligen?"
min kusin är 13 han går i sjuan och jag har alltid tyckt han är så liten. vafan håller folk på med? varför ska alla slåss hela tiden finns det inte mognare sätt att lösa saker å ting på? nej orkar inte ens skriva något nu är bara arg.

QUICK-E

hemma en snabbis för å hämta idrottskläderrrrr har idrott snart (därifrån namnet idrottskläder)!

idag har jag haft mysdag, lassetröjan-skön å LOVELIIII, skönaste jeansen jag äger, skönaste skorna jag äger känns som jag går runt i tofflor å no mascara så nu är ja på bra humör för jag varit mysig hela dagen-makes sense? har blivit beroende av lusseullar också känner jag, not good.. jaja nu ska jag kriga inebandy mot mano barnen YEAH!
haha pusshejhejhej

en lussebulle&julmust senare... :)

sitter här mätt å belåten efter min plugg paus haha. och nu ska jag förtsätta med musiken, c u later ali-gator

förresten. va inne på winnerbäcks (ja säger typ olika saker varje gång.. "lasse" är bäst!) hemsida och såg en såndär tråd som man kan kommentera, som ett forum eller vad det heter, med folk som skrivit sina favorit rader ur hans texter och vilken underbar grej haha! får aldrig nog och jag kan verkligen inte välja nåt favorit stycke för så fort jag tänker efter kommer jag på fler och fler och fler. haha geek. skulle va kul att ha prov på honom i musik

under månen... igen

hejsanhoppsanlillebrur. haha nej hej. hello.
hinner inte skriva här so much just nu för vi har så mycket i skolan nu innan lovet (NÄSTA FREDAG HIHI) eller ja alla andra hade sin "kraftvecka" förra veckan men jag valde att skjuta upp allt bright som jag är, så nu har jag allt den här veckan ist. usch har so prov på onsdag som jag inte hunnit plugga till eftersom jag pluggat till musikprovet imorn! yey me.
nej inte neggo (haha så fult att säga så, men ni fattar.. för dom som inte gör det. neggo=negativ person) nu för jag ska ju käka mamis goda soppa jag lovar det finns ingen godare!! så det blir nu, sen mer musik plugg! mam hade med sig lussebullar hem också så ska mysa ner mig med en sån senarre, som belöning för att jag för en gång skull pluggat. på riktigt. pusse-lusse-bulle :*

slänger upp den här bilden också, tog den från malins facebooook och ja..
behöver inte ens säga varför, just look at him?!

:( & empty room

usch va tomt det blev nu.. träffa nyss människor jag inte träffat på 2 år, underbara människor haha och nu är jag hemma igen och kommer säkert inte träffa dom på två år till!!!
HAHA orka att jag sitter och tänker på melodifestivalens empty room, fan vad b.. orkar ännu mindre att jag jämnt tänker på den när något som tagit stor plats i mitt liv tar slut.. empty roooooom empty hoooouse since you've been goooohohohone sen vet jag typ inte mer... den där meningen va säker fel tillomed.
äsch nej nu ska jag plugga, blev inte mycket i helgen trots allt! (men har städat så det är ju bra, nu är mitt rum fint igen hihihoho)

MY SONG

städat mitt rum och det leder ju självis till att man hittar en massa gamla grejer, hittade då en liten bok som det står "Mina sånger" på så nu ska jag skriva en låt som var med (den enda som var med, boken borde hetat "min enda sång" i guess). stavade faktiskt himla bra för å vara så liten, det enda var att orden stog lite hur som helst över sidan haha ahja här är texten:

kunde det inte va som förr då du o jag vi va ett par, kunde det inte va som förr då du o jag vi va världens bästa par?
varför kunde det ej va som förut, vi va världens bästa par, varför kunde vi ej va som förr då du o jag vi va ett bra par ja ja?
allt som du o jag gått igenom förut, betyder det inget för dig, just nu nej nej det gör det ej, absolut inte inte alls nej nej.
allt som du o jag gjort tillsammans betyder det inget längre för dig, just nu nej nej.
jag som trodde att vi skulle hålla ihop, va det en omöjlig tro nej det var det ej, inte alls för mig för nu är det bra mellan oss igen och vi är världens bästa par igen.
ja ja ja det är vi ja absolut vi är världens bästa bästa par.


ja den låten va ju ungefär samma mening på repeat. och lite jaja nejnej inslängt här och där för att det skulle passa melodin som jag hade kommit på HAHA. vackert, borde sälja låten till typ whitney houston som gör sin comback. tänk min låt med i will always love you melodin - perfa!




om du vet vad du vill, om du vet?

jag har mycket jag vill skriva, men inget som kommer bli bra.

felåååååt

omg förlåt har inte skrivit på en hel dag shit fett länge, värsta bloggtorka! tänk i hund dagar då ärde en hel vecka ohmy förlåt ska aldrig hända mer promiiiiise!!
okej skämt å sido, haha fan vad fult om jag hade varit seriös. men i alla faaaall så kan ni ju få veta att jag blivit ännu mer lasse galen/beroende efter konserten. sitter å lyssnar på honom nu maha, igår när vilma va här kollade vi på hans hemsida och såg........trumvirvel...... han har sommarturnering 2010! YEAHH så vi tänkte typ en konsert en festival (minst). he's amazing.
annat kul är att jag måste pugga som fan, på riktigt. jag säger jämnt det men gör det aldrig, hm inte bra. nu ska här bli andra köttbullar (ska skriva ett no arbete om köttbullen haha jag skojar inte)! så ska börja med det nu..

hoppas ni har en roligare dag än mig!

men förresten, fick värsta bio suget så ska försöka dra med någon på bio ikv, håll the thumbs i need bio!

det kanske var bra

alla lasses texter är så himla bra, lyssna bara. alltså verkligen lyssna på vad han sjunger så förstår nu. han är nog en sån man älskar eller hatar.. trorja, det verkar så iaf.
jag älskar honom ifall ni inte förstog det:)
Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

LASSE, ja han är viktig faktiskt!!

lasse va jävligt bäst igår, fyfan vilken upplevelse haha! jag å vilmis grät men det va ju ganska givet heh. orkar inte ens skriva om det, blir bara arg för jag inte kan förklara hur bra det va!! han som va förband, andreas grega, va skit bra han med så sitter å lyssnar på honom på spotify så det borde ni med tycker jag!
han sjöng ta vad du vill och dom hade mycket att säga så här länkar jag lite fint! båda är med på albumet Andreas Grega – Ta vad du vill
ahja otrolig kväll iaf, verkligen! köpte med mig en tygväska å t-shirt hehe!

nu måste jag väll sätta igång med pluggandet.. so prov, no förhör, no inlämning, musik prov och svenska inlämning på g. kul!!! nej ska inte va så negativ, så himla skönt när man är klar sen ju:) ahja bye puss hej då

p.s. kan för tillfället knappt lyssna på lasse haha blir typ galen för jag saknar gårdageen..

nalle puh

Att visa sin svaghet fodrar stor styrka
att erkänna sin feghet kräver stort mod


den stog på svenska nationella (gammalt prov då), tyckte den va skit bra så fick lite ryck å började googlade upp fina citat, så kom en massa nalle puh citat. aw!


Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.


En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.


Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.


how i met your mother

fuck svinsprutan!!! mår inte alls bra, armen gör ont som fan, har feber (men inte mkt tack o lov) och är helt yr. fast nånstans där under allt det dåliga är jag glad, still!! och ikv ska jag å vilm på lasse, larsa, winnerbäck ja LARS WINNERBÄCK har längtat till det i typ hundra år fan vad kul det ska bli:D

sitter med the tivi som man gör när man inte orkar göra nåt annat:) kolla nyss på bästa how i met your mother haha bäst. men det tog slut så nu sitter ja å kollar på femman det är typ ellen degeneres grejsimojs alltså ett tv program och alla 10 dansarna som skulle va med i michael jacksons turne (dom är med i filmen) är där och dansar. FAN VAD BRA DOM ÄR! helt sjukt. tänk att bli handplockad som bästa dansare av michael jackson, det va femtusen som gick på audition och tio stycken fick va med i turnen. jag skulle typ få hjärtattack eller nåt hah.

nej nu ska jag ta en promenad trorja, för å bli lite piggare! pusshejleverpasteeeeej

n o m a k e u p

hejtjolahopp! eller nåt:) ska strax på jazz woho kul! så måste byta om ithink..
har skit ont i armarna haha? i vänster för svinis och i höger vet jag inte.. typ växtvärk känns det som men vaa jag vill inte att min högra arm ska va längre än den vänstra? haha konstigt. ahja jag är glad iaf jag. vet inte varför jag hela tiden går runt och är glad nu men allt känns bra haha, kanske julstämningen som börjar smyga sig på inte långt kvar faktiskt!!
ne måste byta om nu, lägger upp en lite små gammal (konstig) bild för.. jag har lust hah. puss på eeer
no make uuuup, verkar som värsta ego ju. dubbelbild liksom haha.

RSS 2.0