MEN HALLÅ

hej typ ett år sen jag skrev :D har inte haft så mycket lust, inte nu heller för jag håller på å somna här MEN måste säga en liten grej som jag nyss såg på tivi 3 : BONES PREMIÄR 20.00 PÅ SÖNDAG!!! så. nu var det sagt. å eftersom jag ligger här och inte orkar stänga av teven såg jag också att top model börjar på måndag = (y).
nu ska jag väll sova, gonatt:*

snabbiiis + troja

ikväll kom mats hem, äntligen efter två veckor på jobb resa. really missed him faktiskt haha! så det blir en riktig familje myskväll. men först ska jag ta en lång dush+bastu+inpackning, skööönt :D helgen ser bra (som om helg någonsin är dåligt?) å jag hoppas ni också får en bra helg! besooo

troja på tivi igår.. alltså killarna i den filmen - doooog. och hon den blonda, hon är ju så himla vacker!



okej fint då vet jag. visst det gör lite ont, speciellt att jag trodde något annat men vad ska jag göra? och förresten jag ljög, det gör inte lite ont - det krossar mitt hjärta. ja, du är del av anledningen till att jag mått sämre på sistonde, men det är jag som har låtit dig. det som gör mest ont, det jag inte förstår eller kan komma över, är hur du kan släppa allt så lätt & så snabbt? som om det är ingenting. men det är bara att gå vidare nu, man kan inte älta i det som varit.. trots att jag inte är så. jag kan inte släppa & komma över allt på tre röda. men det är mitt problem! måste sluta ha förväntningar, att du ska försöka. jag måste gå vidare. annars drar jag bara ner mig själv mer och mer.. ja jag måste gå vidare. men det gör ju så ont

hello

kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag å dricker nyponsoppa. vet ni hur gott det är med kall nyponsoppa är när man är dötörstig å hungrig? h e a v e n. imorrn ärde fredag (!!!!!!) men nu ska jag gå å sätta på en film åt min little brother. puuus

new moon

sitter å kollar på new moon med mami (som hela tiden envisas om att den heter blue moon) at det moment.
ni som sett den, dom flesta alltså haha, vet att edward bara är med i typ lite i början å sen slutet.

mami: men.. kommer han inte komma tillbaka?
jag: nej inte förrän i slutet.
lite senare
mami: vilken tråkig film, det är inte detsamma utan honom. kan vi inte spola fram?
naw hon är lika mycket robert pattinson lover som alla andra

såg en skräckis i helgen förresten, med han jasper från twilight som alltid har ögonen helt uppspärrade nivet? den va ganska dålig men han såg helt annorlunda ut, very good locking. hehe jag vet att ni ville veta:* imorn blire biotimeee - remember me! ska bli kul, å spännande att se hur den är!
blev himla massa filmsnack men haha that's just me. vihörs pusspuss!!

bubrik

nu: hyra film, köpa godis. men den mest rastlösa personen i världen typ haha. tall to you laterrrrrrr:*

.

ta vara på alla fina ögonblick i ditt liv, stora som små, dom som gör dig lycklig - får dig att må bra. stanna upp, andas in och tänk vilken tur du har att du mår så bra just nu. vi lägger alldeles för mycket energi på dom dåliga sakerna i våra liv, speciellt jämfört med dom bra, små, sakerna. njut av alla fina stunder.

aj

haha. jag tror jag tänker för mycket

about a frågestund

och juste fick en kommentar om "kan du inte ha frågestund?" och svaret är nej, jag vågar inte haha! för jag skulle tycka det vore för awkward om jag bara får typ en fråga (från den som då bad om frågestund kanske?).  det skulle va himla kul annars, att sitta å svara på frågor som läsare undrar efter att ha läst min blogg youknow, men nä jag är för feg. no big deal egentligen men jaja. tänkte bara skriva det haha, pusshej!

hello

hello min lite halvdöda blogg! anledningen till att den varit just halvdöd är inte att jag inte har nåt intressant å skriva, för let's face it, jag har aldrig nåt intressant å skriva precis. jag skriver för att det är kul att skriva & att kolla tillbaka vad man skrivit förut osv. anledningen är att jag helt enkelt inte haft nån lust/ork, men nu fick jag lite lust så here i am liksom. åh har saknat min blogg lite faktiskt, hur fånigt låter inte det haha?
anyway så har vi ju sportlov nu, älskade lov, och det har varit underbart! verkligen jätte skönt trots att jag inte har sportat, oh no inge skidåkning på hela sportlovet?!?!?! nej tyvärr det har inte blivit så. har mest sooooovit och umgåts med vänner å familj. lovely tycker jag. kom nyss hem från en super mysig å rolig fika på gränden, favorit mys stället på stan.
det var allt jag kommer på slash orkar skriva för tillfället. hoppas ni har det bra å njuter av livet, puss å kram!

RSS 2.0