READ IT! - doutzen kroes

avrundar med en bild på den very beautiful doutzen kroes.
tro inte att jag kmr försöka bli värsta modebloggaren som lägger upp modelbilder hela tiden men älskar å kolla på bilder. närbilder speciellt så kanske blir nån bild ibl? som sagt
försöker inte vara nån slags modebloggare nu, visst gillar jag å läsa såna bloggar, absolut, med det är inte "jag" trorja faktiskt haha så ni inte får fel uppfattning bara. bye then

good bye my lover, goodbye my blogg

haha this blogg is soooo gone. ska inte ta bort alla inlägg, kmr bara ångra mig då. men tänker sluta skriva!
om jag inte får supermkt lust då haha... men det blir att jag skriver sånt jag vill minnas, inget som är intressant kanske. nu låter det lite som jag tycker att min blogg är värsta intressant, så ärde inte men ni fattar? i hope.
iaf så tänkte jag bara skriva det för blir själv ganska irriterad när folk bara slutar skriva hehe. så då vet ni.
ha det toppen. pusspusspuss å kram!

-

fyfan vad jag tar åt mig. fan

ja då ses vi på lördag nån staaaans

älskar den reklamen. vill ha lördaag!!!!
nu har jag hunnit med typ en sekunds pluggande, lite mellanmål/middag och tiviiii. nu ska jag skyndaskynda med å packa lite sen iväg på träning haha ska testa afrodans med linnea på friskis. tror det blir kul helt ärligt:D smell ya later.

kopia?

okej tredje inlägget på för kort tid känner jag men skriver iaf.
fick precis sms att det va en som trodde jag varit på stan idag han tyckte han såg mig. okej inte så konstigt tycker ni alla ser fel ibl. fick likadant sms för nån dag sen av en annan som också tyckte han såg mig. min morfar kommenterade för ett tag sen att han såg en tjej på stan som såg exakt ut som mig å han tuta på henne men så vare inte jag. min kompis sa för ett ganska bra tag sen att hon såg mig men när hon skulle hälsa vare inte jag. jag skulle på bio (okej det här va jätte länge sen) så säger hon som tar biljetterna "jasså ska ni gå igen?" "va?" "ja ni har väll varit på bio tidigare idag redan?" nej det hade vi inte. creeeeepyyyy. VEM ÄRDE SOM GÅR RUNT I VÄSTERÅS Å SER UT SOM MIG? eller jag kanske er ut som henne vem vet men det är ändå scary!
och sen det alltid återkommande "vet du vem du är jäääätte lik? SIBEL!" haha okej den är ganska kul börjar alltid skratta för jag tycker inte alls vi är lika men ändå. kanske jag som ser vanlig ut bara haha, blir ju jämnt tagen för nån annan noo jag vill se ut som mig inte som alla andra:( en tant förut fråga mig om jag bott i sthlm och hette emelie. vet inte men tydligen är jag lik a lot of folk.. NU ska jag göra nåt, bye.

gammalt inlägg jag skrev om när nåra tjejer nog fel på mig å trodde jag va sibel haha: sibel

:)

såg ni rubriken jaa? betyder happy inlägg:D haha orkar inte vara sur när jag är på bra humör men va tvungen att få ur mig det bara.
när jag reste mig upp nyss kändes det konstigt i foten haha så jag kollar ner och ser att det sitter två toffsar runt den.  what? hur kom dom dit? haha de tyckte jag va lite kul. en annan grej som är kul är att lovisa skrev sch på mitt finger igår. nivet som typ kändisarna tatuerar på pekfingret? ah fast hon skrev det på min tumme. haha tog bild på det för det såg så fint ut. försök själva att göra ett snyggt ssch med tummen ist för pekfingret. inte så snyggt. äsch har inget å skriva å då blire sånahär inlägg. "för jag brukar ju jämnt ha en massa intressant å skriva". yeah right. nej nu ska jag göra nåt. take care pusspusspusspusspusspusspuss

:(:(:(:(:(:(:(

lovisa har gått nuuuuu hon åker till sthlm imorn. usch gonna miss her.
jag är trött men orkar inte sova. trickytricky. orkar inte skriva heller:D gonatt!

nio sanningar...

tjenarrrrrreee.
kul dag i skolan igår haha har faktiskt saknat alla under lovet! helgen är fullproppad, svårt att ställa om efter lovet då kunde man göra vad man ville när man ville men nu har man två och en halv dag på sig att klämma in allt innan det är måndag. jaja men det är kul iaf!
hade skrivit ett inlägg men det försvann JIPPI så drar "nio tråkiga sanningar" ist:)


JAG..
1. .. blir otroooligt tjurig när jag blir väckt
2. .. har väldigt svårt å bestämma mig
3. .. jag väl bestämmt mig brukar jag ändra mig och inte ens komma ihåg vad jag tyckte förut
4. .. börjar alltid le när något dåligt/sorligt händer. vet inte varför typ försvarsmekanism, "fake a smile"?
5. .. önskar att jag va bättre på en massa saker tex läsa av människor
6. .. älskar överraskningar
7. .. är en riktig filmgeek, fråga vem som helst av mina vänner haha
8. .. hatar när folk inte vågar stå för vad dom tycker, och anstränger mig verkligen för att inte vara en sån
9. .. faller big time för charm. big time.

glee& zuuuumba

sitter å kollar på glee, hur bra serie som helst ju! never seen it before för jag har aldrig hunnit men det är typ repriser nu. mygosh jag önskar att jag var bra på å sjunga, kanske inte sådär alla-i-rummet-säger-wow bra fast det skulle va kul.. men iaf okej liksom haha.
hade zumba sista lektionen på dansen, det.va.skit.kul! ska "prova på" sen när det börjar på riktigt för idag var det bara med skolan men det va iaf typ dans fast enklare än riktiga koreografier och sen snabbare så man får upp pulsen mer. nu ska jag strax till friskis, dags att komma igång med träningen igen. wish me luck snart är det sommar, jag lovar att det kommer gå mycket fortare än man tror så ja, vihörs. kissesssssss

fall at your feet

-så himla fin.

i love you maaan

heyyy sitter å kollar på biggest loser för gabbi gick just å glömde berätta vart hon lagt apparaten (lr fjärrkontrolen för er som inte förstår mina betydelser för vissa ord).
vi har chillat biffen hela dagen hahahaha skoja jag säger aldrig så men vi har tagit det lugnt, kollar på film å mysit. såg i love you man & en till som jag glömt namnet på nu (haha eh?) men båda va skit bra tyckte jag börja typ grina på sista haha jag är löjligt känslig när det gäller filmer faktiskt. men det har vart very mysigt och skönt man måste njuta av sista jullovsdagen right??
skola imorgon men jag ser inte på det helt hemskt faktiskt hur konstigt det än låter, okej jag kmr inte tänka såhär imorgon när väckarklockan ringen men liksom det är fredag dagen efter och vi kmr knappast få nå läxor eller så. alltså blire mest å få träffa alla knäppisar man inte hunnit under lovet och sen ärde helg igen! nästa vecka blir det tuffare för då är det en hel vecka vi pratar om, men jaja sånt är livet. skola.
hitta apparaten nu, i matteboken som gabbi satt å läste i hahaha. japp. förresten what is up with the väder? så kallat att man typ inte kan gå utanför dörren utan köldskador.. ahja puss å hej nu

normala-bilder-bomb


idag tog jag en massa fula bilder, inte fulsnygga utan mer fulroliga
(jag tkr dom e roliga)
so here they are... några av dom(y)

omg nu räcker det. det roliga va att jag började skratta åt mig själv när jag tog dom också(näst sista). hejdå nu peeps

jappelijapp

okej hahah tjurig.tjej_94 men ibl får man. är inte så tjurig längre, typ.
men har fått en massa tankar nu på kvällen, for example att jag saknar många. väldigt mycket. väldigt väldigt mycket. väldigt väldigt väääääldigt mycket. ja you get the point.
skolan börjar på torsdag men tack och lov ärde fredag dagen efter! tror den här terminen kmr gå jätte fort med ja, allt, och snart kmr vi alla stå där å grina (jag kmr gråta som fan, ja) på avslutningsdagen och lova varann att vi kmr fortsätta ses och inte tappa kontakten bara för att vi börjar på olika skolor. not true såklart men nivet det är så man säger.
imorgon ska jag åkså HAHAHAH fint att jag råkade stava också fel imorgon ska jag också träffa gabbiii som jag inte träffat på lovet almost och som jag saknar very much så det ska bli mysigt!!
men nu ska jag sluta skriva å försöka vänta tillbaka dygnet. duktig.tjej_94! kuliggulig jag e e e.

förlåt, tjurig å irriterad

heeeeeeeeeeeeej jag är feeeeeeeeeeett irriteraaaaaaaaaaad nyss va jag fett glad NOT ANY MORE OCH MIN BÄRBARA DÖR SNART SÅ HEJDÅ HOPPAS NI HAR EN BRA KVÄLL

japp.

jag saknar dig så mycket att det gör ont. jag är orolig. jag är ledsen, besviken.. men mest saknar jag dig. vem ska jag berätta för då? vem kan jag prata med? går ju inte. esch ska inte tänka på det, samma sak som jag alltid gör haha börjar undra hur länge det ska hålla liksom.



strö

måste bara säga att gårdagen(natten/morgonen) lämnade en hel del klockrena kommentarer haha!!
och sen till den nya populära kommentaren "såg att du va pigg på nyår" eller liknande: hahahahahhahahaha. roligtroligtroligt. värsta komikerna jag känner alltså:):):):):):):):):):):):)
men tillbaka till gårdagen så blev jag presenterad (hahah "presenterad") för en låt som är very good. så därför ska jag dela med mig av den. james morrison ya knooow, if the rain must fall

robbieee♥

åh robbie williams konsert på 1an, love him watch it!!

imorse klockan ungefär halv fem på morgonen bestämde jag å louise oss för å göra en film, eller nej vi planera de typ hela natten men det va då det blev av haha. 20 av cp dans, karate och lite friskis-tränings-feeling på slutet blev de. sen sov vi typ hela dagen, gick upp å åt frukost och sen gick vi å la oss igen haha! fast ja vi sov inte precis.
sen har dagen å kvällen bara försvunnit och nu sitter jag som saaagt å kollar på robbie williams (♥♥♥) som, för dom som inte visste, är brittisk. aaaaaaaw. funfact nivet.
nu ska jag väll sluta skriva. jag e himlans trött. hejdå:*

tänkte på en grej när jag såg bilden, alla killar får mkt mer pann-rynkor än tjejer? varför? haha hejdå.

also: upd på luggen

fler luggbilder? yeeeeah. lägg märket till att den är nytvättad alltså inge vax eller skit. bara min naturliga underbara LUGG

i really love my lugg♥

happy new year

sitter hemma å degar nu, hyffsad huvudvärk men dom senaste dagarna har varit super roliga haha! lite kort då
onsdags åkte hem till loiz sen kom julia och vi sov där, very mysigt very kul! dagen efter kom sten å hämta oss, vi åkte å handla mat för vi skulle laga tacooos sen hem till julia å kmr inte ihåg vad vi gjorde men plötsligt bah shit vi måste börja fixa oss dom kmr snart!!! panneeeee (sista va louise som ni fattar). för vi skulle ha typ lite tjejmiddag innan stan, myselimys. iaf så kom dom, vi laga mat, skrattade gud vad vi skrattade haha och ja sen åkte vi taxi till stan som ni märker skriver jag inte mkt detlajer men det är mest för jag inte orkar haha:D
anyway vi åkte till stan blablabla sen missa vi bussen fast det va inte vårt fel jag å louise va typ vid den när den åkte men så hämta sten oss och vi åkte hem till julioa. idag vakna vi typ två, tre knalla jag louise å natalie ner å åt frukost och fåna oss sen några timmar senare vare dags att åka hem så ja. där har ni dagarna fattiga på detaljer men antagligen too much info ändå.
nu ska jag vila å sova och ja, you get the drill. puss hej hoppas ni haft ett kul nyår!

RSS 2.0