goodbye:*

vilken fin uppdaterad blogg jag har. orkar inte bry mig så mycket längre inge kul å skriva. hade premiär med grease igår, det va skitkul, gick inte toppen för mig men vem bryr sig vi hade det kul såå:)! alla som är med är så underbara människor så man ser framemot varje föreställning när man får träffa dom! det här blir nog det sista inlägget i bloggen I THINK, ha det bäst. puss!

00:03

okej just nu är jag ganska arg och jag vet inte, upprörd haha? så ska inte skriva ett helt irriterat inlägg men tänkte säga att dagen varit väldigt mysig! halsen spökar fortfarande men har faktiskt umgått med familjen all day så det var kul å mys! har en massa tankar men orkar inte skriva nåt just nu, ska sova snart så jag kommer upp early imorn!
vill ni veta en grej förresten? jag har en till blogg! som jag gjort ganska nyss, en med inlägg som jag inte vill att alla ska se liksom, där jag skriver av mig allt jag känner utan att tänka på vem som ska läsa eftersom ingen vet om den! haha pling-moment. men jaja nu ska jag sluta skriva, inte lika sur som jag var när jag  börja skriva:)! gonatt intresseklubben:*

GLAD PÅSK

GLAD PÅSK!

vet inte riktigt vilken dag det är man ska säga det. så jag säger det idag, tror det funkar bra typ vilken dag som helst av dom hära? am i wrong haha?:)

fint träningsinlägg♥

my mother kom nyss med ett träningsställ (kan man säga så? jaja träningskläder) som hon köpt idag. såna där tights å en vindjacka. grejen är att jag aldrig haft såna riktiga träningstights förut så när jag prova dom DOG JAG. aldrig haft nåt så skönt å bekvämt på mig in my life:| ni kanske undrar varför jag skriver det här? för jag älskar dom, va tvungen att skriva det nånstans å datan va närmast hehe.
nu vet ni det, är supertaggad på att börja träna igen på riktigt. så fort jag blivit frisk ska jag köra hårt som tusan (vågar inte än, när jag tränar med halsont får jag typ värsta andnings astma anfallen, inte kul) så nu vet ni det också! bye:*

p.s. vet inte om det beror på att jag kollar på biggest loser som jag blev taggad också haha? dom är så himla motiverade och eftersom det är finalen nu så är skillnaden så galet stor

första april

oj länge sen jag va inne här.. just nu sitter jag å försöker lista ut varför inte nässpray funkar på min näsa?!
har haft värsta dilemmat dom senaste dagarna när jag försökt att sova, när jag andas genom munnen gör det så galet ont i halsen att jag inte kan somna och när jag försöker andas genom näsan går det inte att andas över huvud taget. älskar att vara förkyld<333333 nej. inte sant.
JAJA nog om det, idag är det första april! vill luras men har ingen å lura haha, får lista ut något iaf. imorgon är det andra april å då fyller min lilla jonte år! 5 stora!


här är min lilla apa, han är knäpp haha.
hoppas ni får en bra dag, ett bra lov å att ni inte är lika lättlurade som jag är.. BES O

RSS 2.0