jaaa rubrik

hej hopp gummi snopp! haha nej. jag skojade. hatar när folk säger så:)
jag är glad som jag varit hela dagen, igår hände mycket (kändes det som?) så det va tur att gabbi va här som jag kunde dampa med hah.
tänkte på en grej, vill verkligen få bort headern! måste göra en ny, i really do. oj det rimmade nästan:) nu ska jag in i bastun och varva ner lite, är helt hyper haha. byeeybbye

(förresten jag kom på första advent-dikten, nivet som man säger på lucian? så jag skriver men här för den är så julig och söt haha! och kort så jag antar att det kanske inte är så konstigt att jag kommer ihåg den..)

när första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla är så glada
att fira få advent

men heeeeeeej

vad jag är på bra humör! och idag är det inte utan anledning, det är väldigt mycket med anledning. så det kan bli ibl! och vet ni en till sak? another anledning till att vara glad liksom. PÅ ONSDAG SKA JAG PÅ LASSE WINERBÄCK JAJAJA! med vilmis hihi åh längtar very much. sen helgen som kommer kmr va super great och helgen efter det ska jag till globen på idolfinal och se eriiiiik (om inte han är kvar så.. äsch det finns inte ens att han åker ut!).

det är så bra för när man är på bra humör verkar allt bara toppen haha, fattar ni har jag menar? man typ tänker inte på det dåliga och även om man gör det (har två prov och en big mama inlämning imorn som jag inte har börjat med eller pluggat till) så verkar det inte så dåligt trots allt. esch tror bara ja vimsar nu va, haha ska sätta igång med pluggandet nu iaf. PUSS!


jag å gustav på bilden!


i love u

är med gäbby nu, ifall ni ville veta (javet att ni villeeeeeeeeee)

p.s.

GLAD FÖRSTA ADVENT! låter inte så vackert, typ glad påsk haha. mysig första advent passar bättre men det låter typ fel, ahja ni vet vat jag menar! inte långt kvar till jul nu hörrni

ohmy

så tomt. "förort" föreställningen som jag varit med i är slut nu. alla människorna som va med är så otroligt härliga varenda en och att inte få träffa dom varje dag som man har vant sig nu kommer bli skit konstigt ju:( åååååh fan va trist. orkar inte ens tänka på hur det kmr bli nu bläh, alla bombade iaf med sina kameror så det lär ju finnas en hel del bilder som kmr komma upp här on the blogg! usch saknar dom redan haha låter som största fjanten men helt seriöst man har ingen om hur det är förens man varit där. äsch inge med depptext nu det är så tråkigt och man blir inte precis på bättre humör av att skriva/läsa! ska skratta åt alla sär bilder som jag veet att vi tog! håll ut kik (nej det är ett ord va?) utkik så kommer det upp nån bild eller 30 här sen haha!
NU ska här pluggas som fa a a n verkligen, så efter med allt just nu eftersom jag vart ledig i en vecka och veckan innan det va jag sjuk nästan hela(y) ahja det löser sig alltid på nåt sätt! sen måste jag städa javet min söndag låter underbar men den avslutas med att gäbby kmr hit så det kmr bli toppen! så länge sen känns det som, men ahja nu ska jag väll börja plugga. wish me luck

(2 mobil bilder 4 now.. buuuhu haha vi va helt mosiga och lessna när vi tog bilderna så nej vi är inte så muppiga som det ser ut)

ja å världens gulligaste ciccan!!


jag å adaam, han å ciccan har varit tsm i 5 (6?) år.
sötaste paret ni kan föreställa er verkligen!


sitter å busar med M

(höger klicka->öppna länk i ny flik, så går det att zooma haha!)

HAHAHHAHAHAHA tror jag dör (mest åt tjockis taggarna som btw är oseriösa och det är inte jag som skrivit dom)

vet inte vart jag ska ta vägen, men på ett bra sätt youknow för jag är så glaaad!!

bästa dagen typ... någonsin? och javet att fjortisar brukar säga så (fast om typ varje dag) men de känns verkligen så just nu haha! så glad nu hoppas alla ni haft en bra dag too.. puss!

glad jessi=konstig jessi..
(och wannabe kissie läppar eh? hahahah)

p.s. va sorligt att mariette åkte ut..

duktish brudish

hej leverpastej gay! vaa? nej javene. fuck david han smittar av sig med sin cp-het.
sitter iaf i soffan å myser nu, alla ska väll glo på paradise hotel som börjar snart känns som jag är den enda som inte kollar haha? criminal minds is the shit! heh:) jag har iaf varit på biblan och pluggat med julia brorsan broman (måste ju skriva hela namnet annars fattar ingen vilken julia jag menar?!) så duktiga jao!
sen on my way home skulle jag köpa mat och gabbe sa kebbabpizza så kebbabpizza blev det. ohmygod va goott! men nu sitter jag övermätt och ångrar att jag åt så mkt. VARFÖR ÄTER MAN SÅ MKT? för det va så gott i guess haha.. ahmen nu har criminal minds börjat så vihörs! BESSOSSS

2 hot 2 B true♥♥♥♥♥

e l v i s ! ! !

sitter å lyssnar på elvis, skriver ett musik arbete om honom..
talk to you later.. om nån dag haha, känns knappt som jag lever cuz i haven't slept. fan vad kan man göra för å bli pigg? röra sig funkar inte, har försökt blir precis lika trött tre sekunder efter att jag satt mig. ahja får lösa det på nåt sätt hah. kisses

i'd rather be with you

glad vet ej varför, blir så ibl när man är övertrött haha ja det är nog the reason.
varit very duktig idag, åkte förbi skolan och hämta en stickningsgrej (haha) å träffade gullungarna.. eller ja några iaf, resten har ju gått å blivit sjuka (y gubbe). haha guuuuuud vad trött jag är, typ pekfingervalsen här borta (another y gubbe) oj nu höll jag på å somna på datan. ska göra lite musik häfte grejs now, sen jazz och later desperata hemmafruar. PUSS

bodies

vilket roligt inlägg här under, njaaaa men så ärde ibl. jag är så himla trött har varit uppe sen sex imorse bläääh?!
ligger i sängen å myser så jag ska nog inte klaga å andra sidan, borde plugga men orken finns inte och mami hade med sig senaste harry potter filmen hem så ska nog glo den ikv hehe.
esch det här kmr inte bli nåt vidare inlägg, slänger upp en gamling låt som jag haft på hjärnan idag haha gör det ganska ofta.. lägger upp låtar jag haft på hjärnan..:) ahja pusshejhejpuss

- dpkpokepof554j309i4039ewrdsjpokrtewgsäokpdkäpesfsäpewpipo,op3wklsdlexö.fek

skrev värsta inlägget men raderade. orkar inte det är inte ens värt. jag vill bara skriva, gråta och ut med alla bokstäver men så lätt ärde inte. det är ditt eget fel och you had it coming.. men är ändå så besviken att det gör ont, jo det summerar ihop det ganska bra

humor, gonatt!

-Doesn't it bother you that people call you shortey?
-Dosen't it bother you that people call you retard?
-People don't call me retard..?
-.....Oh.. right.

behöver inte ens nån rubrik

I never meant to cause you any sorrow.
I never meant to cause you any pain.
I only wanted to one time see you laughing.
I only wanted to see you laughing in the purple rain.

Purple rain, Purple rain
Purple rain, Purple rain
Purple rain, Purple rain

I only wanted to see you bathing in the purple rain.

I never wanted to be your weekend lover.
I only wanted to be some kind of friend.
Baby I could never steal you from another.
It's such a shame our friendship had to end.

Purple rain, Purple rain
Purple rain, Purple rain
Purple rain, Purple rain

I only wanted to see you underneath the purple rain.

Honey I know, I know, I know times are changing.
It's time we all reach out for something new,
That means you too.
You say you want a leader,
But you can't seem to make up your mind.
I think you better close it,
And let me guide you to the purple rain.

Purple rain, Purple rain
Purple rain, Purple rain

If you know what I'm singing about up here.
C'mon raise your hand.

Purple rain, Purple rain

I only want to see you, only want to see you.

sönday

haha gulligt inlägg igår, väldigt. otroligt seriöst och jag halv sov inte alls när jag skrev det.:)
imorn blire iaf upp TIDIGT ( sadface:( ) för föreställning! men nu ärde bones på tv så ska glo på det, så himla bäst hehe! sen ikv ärde typdligen bj 2 haha jag lär ju kolla. ska sluta skriva nu innan ni dör av mina intressepilar. pusskissbesoooo

så otroligt värt inlägg (men det blev lite värt i slutet... nästan)

vettefan vad jag gör uppe, klockan är över fyra men jag orkar inte sova för då måste jag tvätta bort mitt smink först. blä jag hatar smink, så-drygt. esch, nedå hatar de inte. bara när man måste tvätta bort det. om ni undra (javet att ni undra).
förresten nivet han som spelade denny i grey's? mabye, mabye not men iaf, han är så läskigt lik en annan kille som va med i nån film man ser typ inte skillnad på dom. kom på det nu så känner mig lite tvungen att lägga upp bild jao

erkänn dom är skitlika?! fast denny ser mkt sötare å snällare ut och den andra ser typ manligare ut HAHA gud vad jag svammlar. men iaf så tycker jag dom är sjukt lika å i love them both. vad heter dom.. jeffrey och javier OJ det va lite lika namn också tillomed..
men javier är mer "gaaah"-charmig och jeffrey är mer "aaaw"-charmig. typ badboy och cutie. nej gud jag låter helt knäpp i huvet, hoppas ingen tar det här inlägget seriöst. god natt.

l to the ove

när jag ändå är i farten och bombar min blogg kan jag lägga upp en bild på my sweeti's från i sommras när vi hade typ tjejmiddag, gud vad vi skrattade den kvällen..


när min hjärna funkar på en skala från 2-3

jag vill åka till månen, fett coolt


ser ni hur glad jag är?

h e l l o

hallådär köp blåbär hallådär en gång till köp neee ja orkar inte!
hade premiär igår, det gick toppen! skitkul, blir så glad av dom där människorna:) eller ja dom flesta av dom. vissa är ju bara fkjuepoktepå. haha elak. nej då men det va hur kul som helst! en hel vecka full med föreställningar nu och juste HAHA vi va med i västerås tidning idag hahahahah jag dog dom hade ett kort precis när jag öppnade munnen och va mitt vanliga fotogeniska jag.. so beautiful it's truuue.
jag är så ful, skriver alltid med massa av samma bokstav. t e x neee, truuue och typ överallt in my inläggs men sånt är livet, jag skriver konstigt över huvud taget soo:) NEJ DÄR GJORDE JAG DET IGEN hahahha herremingud vad konstig jag är, borde nog sluta skriva nu.. bessooo. javet, igen.

i've got you babe

har en massa bra låtar i huvet just nu, eller HAHA "i huvet" på spotify snarare.
har iaf massa i skolan känns det som, massa rep på det har premiär imorn! I M O R G O N, inte långt kvar haha. woops måste dra nu, genrep- sista rep innan the premiär.. sen ikv har fringe säsongstart eh mamma sa det precis jag typ hoppa genom taket. ahja kolla på det tkr jag, det är skitbra fast det kan verka lite weird ibl hahaaa men ah going now. pu s s s s s s

if it makes you happy



if it makes you happy
it can't be that bad
if it makes you happy
then why the hell are you so sad?

shenare bloggeeeeen

nej jag skoja HAHA (rubriken) har fin humor nu känner jag eftersom jag tyckte det va kul! verkligen:)
ahja nu är ju hela fucking viksäng i sthlm och har kul, mindre kul att jag inte kunde följa med men men det kommer nåt nytt kul snart i guess.
ABOUT THE GYMNASIEVAL
, vaaaaaaaaaaa, helt seriöst alla snackar och skriver överallt om vart dom ska gå jag har inte ens bestämt mig än? och idag sa mami att det ska va klart innan jul? vad är det här. det finns ju typ hundratjugotusen linjer å välja mellan och alla säger olika om vilka skolor som är bra å dåliga.. antar att det beror på vad man vill gå och så men ändå! känner mig ganskaa vilse just nu. fast tror det är ganska uppblåst, det är kanske inte så livsavgörande vilket gymnasium man går på som det känns just nu. eller? esch, le så blire bra.


6 years old

HAHAHAHAHA jag va ju tvungen att lägga upp den! tänkte att det är nästan 9 år sen så den har gått förbi skämmas-över-den-tiden.. ah här är jag då, när jag var sex år gammal!

ps1. nej hahahaha mamma är inte typ elak på nåt sätt, she was joking
ps.2 älskar att jag skrattar som värsta psykfallet och sen går det över till största gäspningen
ps3. javet att ljudet är lite efter ibl men duno varföör

jaa

ja där kom det lite bilder, inte så många som jag tänkt men still.
det är inte alltid såå kul å kolla på gamla bilder tycker ja. skämms nog lite för den jag var och är rädd för att jag fortfarande är den personen, oj poetiskt det blev.. nästan.. nat,  men fattar ni? och sen känns det bara konstigt efteråt som om jag tagit ett steg tillbaka mot att vara den personen.. oj vad virrig jag låter!
men saknar ändå när man va liten och inte brydde sig ett skit om vad andra tyckte om det man gjorde. visst man ville ju att kompisarna skulle tycka att ens kalas va bäst, att ens kläder va fina, men igentligen brydde man sig inte. man va hur man ville och såg ut hur man ville.
ahja enough nu, pysshej

oldies haha!


haha ja det va inte igår, och med gammla bilder en gammal (eller ja ganska) låt som jag haft på hjärnan to-day!
(orkar inte skriva så mkt om bilderna, dom talar för sig. och ja ni kan ju have in mind att dom är himlans GAMLA)

jag var utklädd.. till indian.. fråga inte varför

HAHA "vi är flumm"


liiiiiiteeeeen




kul.

nej, inte så kull fan vad arg jag blir. inte igen!!!!!!! har inte kunnat sova på hela natten så mami sa åt mig att vara hemma och ja jag sa inte emot precis. borde va på bra humör för man blir ju det efter att man sovit mkt men jag är bara arg just nu(yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy) sitter på min gamla data å ska kolla igenom lite gamla bilder så då blir jag säkert på bra humör again! intresse orkanen är på väg, javet. nej men bilder kommer antagligen sen dååå. bye

bad to the bone

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bones nyss, fan vad jag älskar den serien haha so best.
idag har det varit rep all day long så nu är jag typ.. död. ska försöka sova snart för veckan kmr bli lite sådär småjobbig eftersom det är premiär on fridaaay! men ska inte klaga, gör ju det för att det är kul!
ahja har inget vettigt å skriva så lägger upp den här tjejen och ja.. ni kan ju kolla själva. P U S S

första videon, HAHA dör åt hennes ögonbryn, om ni inte orkar höra henne prata i 20 år spola till slutet för då kmr den vackra sången och dom snygga bilderna!!

cause if you like it then you should've put a ring on it..


såna här dagar ska man inte kalla heta, dom ska heta kalla

kom just home, bra start på helgen (start? helgen är typ 2 å en halv dag men ah..) så nu är jag på toppen humör!!
ska till carlforska å kolla lite snart, tror faktiskt det blir nån linje där till gymnasiet meen jag är lite inne på 3 olika. det finns så himla många program, linjer whatevereeeeeeeer så det är skit svårt å välja?! mami sa att när hon gick så fanns det typ 4 linjer å välja mellan.. eller nåt sånt, man borde ha nåt mellanting för nu har vi typ 106 linjer? ahja ska ta å klä på mig i guess puss å hej

p.s. är ett steg närmare mitt mål att gå upp 5 kilo efter gårdagskvällen! WIHO TJOCKIS HERE I COME! nej. jag vill inte gå upp men när det är så mkt i skolan och man heter jessica å suger på å planera kmr plugg före träning. just keeping you updated! haha d.s.

p.s.2. förresten som my dear friend sa igår, det gör inte så himla mkt vad man äter bara man mår bra! d.s.

everybody hurts, REM


som sagt, älskar att "återupptäcka" gamla låtar man inte hört på länge, så här är ännu en.
ja det blev lite extra  mycket vuxenspråk där men jag är influerad (haha ja influerad.) av julias kärleksarbete!


fridaaaaaaaaaaay

som ni märker bombar jag med inlägg när dom väl kommer men just nu kan ej bombas här för jag ska käka kina mat med julle (hohoho "julle") bye hoppas ni har en lika bra kväll som jaaag;) puss!


more memories!

haha titta vad jag hittade! vår lilla klubb, kommer ni ihåg?

högst upp står det "Ärliga Polare" och i stjärnan "Vår Symbol är en stjärna" å dom intressanta hemligheterna står ju i men det kan jag inte skriva här, mystiiiiiiiiskt..

precis vad jag menar haha! m i n n e n

han tog av sig sin kavaj sparka av sig båda skorna och så spotta han ut snusen sa min sköna får jag lov hon var vacker han var stolt rak i ryggen som en fura det var sommar det var gjädje och dom dansade och sjöng lalalalalala

any other world

haha finns typ femtioelva saker jag vill skriva men nä det blir inte bra det. hade dans sista lektionen och ja.. det.var.ju.kul! mjo det brukar va ganska roligt men det beror ju på vem man hamnar med.
nu sitter jag iaf å lyssnar på min nya lilla spotify lista hoho den är very bra! älskar när man blir påminnd av låtar som man har glömt fast som är underbara! eller nån låt som man har massa minnen med.. men nu måste jag plugga MASSA och sen fira lillebror som fyller 8 år den lilla plutten. puss!

mkfleö,rpåewl3ödslöe

åh jag blir så arg mfsdkolfreksöpdl,erw,m seriöst !!!!!!!!!! kmr säkert bomba med ett tre meter långt inlägg imorn men just nu kan jag inte, eller jag får inte, tänka på nåt annat än so. måste plugga. hejdå.

m usik

okej tänkte skriva ett snabbt litet inlägg (det blev ganska långt) nu för jag har lust och kmr inte hinna senare. it's about.... MUSICAA
okej musik är en av dom bästa sakerna som finns, förstår inte folk som inte gillar musik men dom har väll sina anledningar.. kanske. är man deppig finns låtar som passar, är man glad finns låtar som passar jag tycker bara att det är skönt på något sätt att lyssna på musik.. fattar ni hur jag menar? alla känslorna är riktade på ett å samma ställe, så ärde för mig iaf.
haha jag har världens mest blandade musik smak, lyssnar på allt jag kommer över som jag tycker låter bra spelar inte alls någon roll vem det är som sjunger bara jag gillar det.  hm ja så nu tänkte jag lägga upp en låt då.. inte särskilt ny kanske meen jag är fast för den right now och förresten är gammal musik bäst. inte för att den här är gammal men stör mig på folk som hör en låt från typ ett år sen å så hör man neeeeeeej den är så gammaaaaaaaal, allt måste inte låta som ett jävla rymdskepp. tack. here it comes iaf


älskar allt med den här låten, instrumenten, hans röst, texten, john.. :)

...

åh jag hatar när man dricker ur ett glas som man tror är vatten men så är det sprite:(

happy som en

toppen dag idag, varit glad all day long fast jag inte har nått speciellt å le för? ahja det är så underbart att bara vara på bra humör så vem klagar:) hade iaf school som vanligt, mina axlar gör döont och är helt ömma efter dansen igår, det va skitkul men vi gjorde några missbildade kullebyttor så det känns som nån har stått å slagit på mina axlar. haha ahja hade no prov idag, det gick inte toppen men helt okej. trorja.. på fredag har vi so som jag har pluggat n-a-d-a till, inte ens läst igenom allt så det kommer inte gå bra kan jag gissa.. ska plugga sönder imorn! idag hinner jag inte men ska iaf försöka läsa igenom allt.. ifall ni vill skriva upp det nånstans eller så?
haha, nu sitter jag iaf å väntar på att mitt rostbröd ska hoppa upp å lyssnar på lasse bäst winerbäck och nu gjorde dom det! talk too you later-retal :*


intressant inlägg!! :)

today försov jag mig, vilket va mindre bra eftersom det va på matten och sen skulle vi se nån musik grej på culturen och sen idrott så jag försov mig alltså på den enda riktiga lektionen! så duktig är jag:) men jag gick iaf på musikgrejen sen hade typ 3 timmar innan idrotten som va simning så vi käkade gott på stan. haha på simningen hade vi livräddning! det va faktiskt ganska roligt.. men jaja nu måste jag plugga to the no prov imorn, wish me luck. puss and hej

det är ugglor i mossen

wihoooooo så glad. mami kom precis hem hon hade varit å hämtat mitt paket på posten som äntligen kommit. klickade hem lite grejer för ett tag sen men paketet kom bort in the post så dom skickade ett nytt, dock fanns inte alla saker på lagret så fick bara en tröja och ett par klackisar (l o v e them) men jag är så glad så. och eftersom det blev försenat fick jag ett dööögulligt halsband med for free! tog kort på halsbandet med webbisen så lägger upp det. back too plugging nu! pusspuss

ugglor är så söööööööta haha ! :)
tror det är ögonen som är grejen

:(:

hello jag skulle skriva nåt men jag glömde vad så det var ju fint! åhåhåh har no prov på onsdag och har knappt läst igenom alla sidor ens, bra? no, så måste ta tag i det nu. så länge kan ni ju få en länk som jag dog åt.. here!!

hahahaha ja.. pop!

jag döööör åt den här videon! music and lyrics går på tv och låten är därifrån så fick lust att lägga upp den:)
man får den på hjärnan resten av kvällen när man hört den. "i said i wasn't gonna fall in love again but the pop! goes my heart" ...

hallihallå

thank you thank you very much, jag vet att jag alltid skriver finaste rubrikerna! får inte skriva mkt eftersom mami vill ha datan orkade inte slå på min egna så tog hennes. sov fyra timmar inatt och jag är ändå inte trött? kmr va död imorn i guess. hade uppesittar tävling med julia "söt" broman och förlorade så det va ganska hårt :/
skulle upp tidigt idag, därför det blev så lite sömn och sen har jag haft rep hela dagen. efter repet fick jag lust att se this is it (infall som man får ibl bara nivet?) för den slutar gå snart!! och då smsa julia precis, it was faith ♥ nejdå men nu har vi iaf bokat biljetter till den klockan 15 över 9! hoppas den är goood. nu ska jag äta piroger, mumsens. pusspuss

judit& judith


all the credit goes to julia som skicka videon, thank you my dear. varför så mkt engelska?
vem bryr sig kolla på videon! :D

lördag j a o

sitter home och gör inge speciellt. varför göra det på en lördag kväll? har en massa bra ursäkter/anledningar haha
-ska upp tidigt imorn(!)
-mår illa som faan
-skönt å bara ta det lugnt ibl fast det är helg?
-har varit igång sen föör tidigt imorse och hela dagen, t r ö t t

men jag har det bra jag, sitter å chattar med julia hon är ju störd i huvet. men på ett mkt bra sätt jag låg här i min säng alldeles (stavas det så? alldeles? aldelles? aldeles? nej alldeles!) nyss och dooooooog av skratt. kan ju inte gå in på det mer än röstklipp, shania twain och lucia.
såg den nya com hem reklamen nyss förresten. den är skitsöt juu tanterna är äntligen roliga! fattade inte den gamla, eller jo nu gör jag det fick den just förklarad för mig.
"du är lika bred som du är hög = astjock ju"
"Sitter du ner eller står du upp = kanske att magen är så fucking stor så den hänger över benen"

så nu har jag skrivit lite väl mkt om julia i think it's enough men det va inte bara jag som inte fatta den förra com hem reklamen! dom tävlar ju alltså om vem som kan säga att den andra är tjockast. typ.
ahja nu ska jag sluta writta för ikv. lägger in en bild när jag ändå håller på(y) pusshej du är gaygaygay :* (nejdå men det rimmar..)




haha !

läste det förra inlägget, vilket underbart inlägg! not, märker att jag inte va på skrivhumör för då blir allt bara cepe(y)
och skrev inget om erik?! whaaaat, min love som I love som va bäst och snyggast som vanligt? erikerikerik♥
anyway har jag haft rep hela dagen, kom precis hem så ska käka delicious middag som matsis har lagat snart! såg snöhumlan med mamsi idag också, det är en föreställning om en tjej som kallas snöhumla för hon är så stark, hon bor med sin mamma som är alkoholist. den va faktiskt jätte bra, både jag och mami börja grina på slutet haha.
men nu ska jag käkakäkiskäko, puss

när jag ändå kollar..

när jag ändå kollar på idol kan jag ju skriva lite about it? "JAA VILKEN BRA IDÉ"
(dom som såg kvällens idol kanske kan förstå NÅT av vad jag skrev men dom som inte såg tvivlar jag kmr fatta)

anders my bagge: i love him, han är bäst maha. men han verkade lite konstig ikv tkr jag, "förstår du hur jag menar" nej fatta inte alls vad han snacka om. och sen sa han nåt om haloviin ända? nej det va weird men han är still bäst.
laila inte my bagge: nej nej och åter nej, gillar henne mindre och mindre för varje gång men vene riktigt varför. hon känns så fejk och wannabe ung. not a good combination.
andreas med stora ögon: kom på idag att han faktiskt har väldigt stora ögon? det va ju bra. han är inte små cool sådär, umgås med typ enorma kändisar och såå. i like him, han har bra smak i vilka som är bra och inte också. men baggen har mitt hjärta:)
clabbeeeeeeeeeeee: clabbelito va med idag! åh har saknat han massa med sina knäppa kommentarer, saknar alla i förra juryn men kisht - not so much. vet inte vad jag har emot tjejerna i juryn? ahja kul att clabbe va med iaf!

ah det va allt av mina mindre intressanta tankar, är inte på så mkt skrivhumör så ska sluta skriva nu. bye

too lost in you

fint att jag fick upp bilderna äntligen, typ en hundradel av vad vi tog men det mesta är r-rated (HAHA vene ens vad det betyder? har hört folk säga det på filmer youknow..) så det fick ni inte se!
sitter å har inte så kul just nu, my toe dampade och jag är tillbaka till att knappt kunna röra mig igen. fint det med. naat, men justfan det är idol nu? ska väll ta å kolla, ingen aning om vilka som är kvar eller så men får väll ta reda på det genom att trycka på teven. mina favoriter av det lilla jag sett är tove och erik så hoppas dom är kvar heh. kisskiss

bilder från last weekend

finally! bilder från förra helgen med my pearls, fick dom för ett tag sen men la aldrig upp dom här så here they come!!


"sa nån... sagan om ringen??"


pernillas före-bild innan vi färga håret, sen orkade vi inte ta nån efterbild haha? tagen 03:29:24


time for färgning!


jag fick tråkigt när dom höll på så det blev heta egobilder för min del..


sweeti


lajla skulle skrämma oss och ta kort påre, hon failade som ni ser. vi blev inte rädda och hon glömde blixten:)


candy giiirls, sista bilden orkar inte lägga upp mer.. puss



do you need me more than i need you ?

woho har nageltrång (javet, det låter super fresh) och ja det blev värre så just nu kan jag knappt gå för det bultar i hela foten. så fick inte gå till school, skönt på morgonen när man får fortsätta sova men sen när man gått upp ärde bara tråkigt. så nu sitter jag iaf med datan och ska sätta igång med lite pluggande, c yaa.

we oughta know by now

It's not a silly little moment, it's not the storm before the calm. This is the deep and dying breath of, this love that we've been working on. Can't seem to hold you like I want to, so I can feel you in my arms. Nobody's gonna come and save you, we pulled too many false alarms. We're going down, and you can see it too. We're going down, and you know that we're doomed. My dear, we're slow dancing in a burning room. I was the one you always dreamed of, you were the one I tried to draw. How dare you say it's nothing to me? Baby, you're the only light I ever saw. I'll make the most of all the sadness, you'll be a bitch because you can. You try to hit me just to hurt me, so you leave me feeling dirty because you can't understand. We're going down, and you can see it too. We're going down, and you know that we're doomed. My dear, we're slow dancing in a burning room. Go cry about it - why don't you? My dear, we're slow dancing in a burning room. Don't you think we oughta know by now? Don't you think we shoulda learned somehow? Don't you think we oughta know by now? Don't you think we shoulda learned somehow? Don't you think we oughta know by now? Don't you think we shoulda learned somehow? Don't you think we shoulda learned somehow? Don't you think we shoulda learned somehow? Don't you think we shoulda learned somehow? Don't you think we shoulda learned somehow?

p.s.

kääär i mina nya jeansis! helt valiga svart förutom lite detaljer på fickorna men jag älskar dom, hela byxorna inte bara fickorna -.-, så kände att jag ville lägga upp en bild! meen den blev typ bara på fickan. jajaja lägger upp den iaf:*

woooooops

oj skrev inget igår? typ andra gången eväääh. ja jag vet att det låter som om jag inte har nåt liv när jag skriver så men vänta lite..     █ █ █ █ █ █ █ █ █ 98% DOWNLOADING CAREMODE hahaha. har iaf inte haft tid, alls. skolan dödar mig mygosh vi har huur mkt som helst. no OCH so prov nästa vecka</3
ahja orkar ej deppa för är på toppen humör! varför? för det var en helt okej, ja ganska rolig dag i skolan? för jag älskar spotify(hehe)? för jag ska på lasse om mindre än EN månad?! nej javene men ska inte klaga, kul att vara glad juu :) meen nu måste jag plugga lite, till proven youknow, ska göra ett musikarbete åxå.. criminal minds på tv ikv btw (y gubbeee)
pusshejciaoadoishejdåaurevior

boys boys boys

läste det på nåns blogg för ett tag sen (kmr inte ihåg vems?) och det är soooo-true..!
it's all about the eyes and the shoe size (och charmen hehe)

you've got a friend in me

when the road looks rough ahead, and you're miles and miles from your nice warm bed. you just remember what your old pal said "hun, you've got a friend in me". yeah, you've got a friend in me. if you've got troubles,I've got 'em too, there isn't anything I wouldn't do for you. we stick together and can see it through. cause you've got a friend in me. some other folks might be a little bit smarter than I am, bigger and stronger too. mabye. but none of them will ever love you the way I do, it's me and you. and as the years go by, our friendship will never die beacuse you've got a friend in me.

mallorci


slänger in en bild från mallorcaa, kom på att jag sitter på den datan haha. har slutat lägga upp så mkt bilder å grejer,, jag tycker det är mkt roligare å läsa en blogg med mer än bara text så ska nog nu köra igång igen. med bilder låtar å sånt alltså haha. inte lika bombat som förut men jaa

värt inlägg!!!!!!! :)

hallå, hemma en snabbis sen tillbaka till skolan för hinder styrka, wiho roligt.
hatar vissa dagar när man har ätit dåligt, sovit dåligt eller bara har typ en dålig dag så man överreagerar på allt och har världens humörsvägningar, eller det kanske bara är jag som har så? ahja skit samma sånna dagar suger, they really do!
om ni ville anteckna lixxåååm? måste byta om nudå, adi(os)

msn in my ♥

kom hem för en stund sen. från tobbe den muppen. nejdå men det va kul :) haha vänta jag skrev ju när jag var hemma hos han, PLING!
ahja nu sitter jag å väntar på bilder från helgen som julia brosaaan ska skicka, men msn går för snabbt så vi hinner inte med!! nat, msn går ju som en jävla snigel. men hon fick snilleblixt nu och ska ta med usb minne med dom imorn, vad gör man inte för bilderna♥ haha så bilderna kmr iaf imorn! GLÄDJESKUTT, i know you glädjeskuttar.
anyway måste jag göra lite svenska nu sen BED, måste s o v a sovasovasova! okej nu räcker det vene vad jag skriver, pppppppuss

-

hos tobbe med anton, blev inte mkt pluggande haha inte bra. orkar inte skriva nåt speciellt men vi ska väll göra nåt nu i guess haha, vi hörs pusspusspuss

konstig dag

min säng är otroligt super duper mega hyper skön
det lät otroligt super duper mega hyper fult haha .



har förresten haft den där låten "i feel it in my fingers, i feel it in my toes. love (CHRISTMAS) is all around me, and so the feeling grows...." på hjärnan hela dagen, tack vilma och pernilla!! nu måste här pluggas, på riktigt. hörs later

home, trött

eftersom jag har haft waaay för kul för å skriva särskilt mkt i bloggen i helgen.. och eftersom jag inte haft nån data (ha-ha) så drar jag igenom lite kört.
fredag: fin middag på vardag med julia å pernilla jaao, super mysigt. sen köpte vi godis som skulle räckt för ett år MINST, hem till pernilla och efter mkt övertalande från deras sida satte vi på sagan om ringen som va sååååå braaaaa!! trodde det skulle va sämsta nörd filmen men den va bäst♥♥♥
klockan 03.30 ungefär fick vi för oss å färga pernillas hår, sagt och gjort! blev skitsnyggt hehe. sen vid fem satte vi på one three hill, skitbra jag grät som faan fattar inte varför jag inte sett den serien förut? och sen somnade jag vid sju och dom vid nio på morgonen.
lördag: orkar inte skriva allt för då blir inlägget ÄNNU längre (logiskt..?) men jag å julia sov iaf över en natt till. vi va helt döda eftersom vi inte sovit nåt så det blev inget speciellt halloween firande utan det ska vi ta nästa helg ist har vi planeraat! :D
bilder kommer later.. pyss

p.s. helgen blev iaf TOPPEN för dom som inte förstod:):):)

RSS 2.0